top of page

Dansen voor Longfonds

Restaurant De Gezelligheid danst mee met grootste dansmarathon ooitVan 14 t/m 16 oktober wordt het grootste, zwaarste en langste dansspecktakel ooit, live op de Nederlandse televisie georganiseerd: De Dansmarathon. Tijdens De Dansmarathon dansen honderd koppels op de muziek van bekende dj’s en artiesten zoals Davina Michelle, Kris Kross Amsterdam, OG3NE, Nielson, René Froger, Jeroen van der Boom, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Gerard Joling en vele anderen. Slechts één koppel wint een enorme geldprijs van maar liefst 100.000 euro. Maar De Dansmarathon is meer! Het is een nationale actie, in samenwerking met de VriendenLoterij. Hiermee wil de loterij het goede werk van de goede doelen die zij steunen onder de aandacht brengen bij een breed publiek. Dit jaar is gekozen voor Longfonds.

Er zijn 600.000 Nederlanders met onherstelbaar beschadigde longen. Daarom werkt Longfonds met vooraanstaande wetenschappers en artsen keihard aan een medische doorbraak: een mini-long. De mini-long maakt het mogelijk om in de toekomst beschadigde longen weer gezond te maken. Iedereen die tijdens De Dansmarathon gaat meespelen met de Vriendenloterij maakt niet alleen kans op geweldige prijzen, maar steunt ook Longfonds bij de verdere ontwikkeling van die mini-long.

De Gezelligheid danst mee!


Tijdens de 50-uur durende live uitzending van 14 t/m 16 oktober organiseren wij in samenwerking met Morr-Is Entertaiment onze eigen mini-dansmarathon! Op vrijdag 15 oktober varen wij met onze luxe sloep uit en gaan we een aantal uur dansen op het water om aandacht te vragen voor Longfonds en om de danskoppels in Breda te laten zien dat overal in het land - en in ons geval op het water - aan ze wordt gedacht.

Rody Aalbers, eigenaar van Restaurant De Gezelligheid: “Ik vind het een waanzinnig goed initiatief! Ik heb in mijn omgeving vrienden en familie met longaandoeningen en zie welke problemen dat met zich meebrengt. Pas dan realiseer je hoe belangrijk vrij ademen eigenlijk is. Om dan op deze manier onze naam te verbinden aan dit dansevent en aandacht te vragen voor dit goede doel kan ik alleen maar omarmen. Ik heb mijn vaste entertainment partner Morr-is Entertaiment gevraagd om dansers te regelen die op 15 oktober op onze sloep gaan dansen. Vrienden en familie gaan mee aan boord om ze aan te moedigen. En hoe kan het ook anders, dat wordt vast heel gezellig!”.

Iedereen die vanaf de tribune wil meedansen en de koppels wil aanmoedigen, kan via ticketpoint.nl een kaartje kopen.


De Dansmarathon is van 14 t/m 16 oktober live te zien op SBS6en wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jan Versteegh. De productie is in handen van Talpa Entertainment Productions en wordt mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij,

T-Mobile en Garmin.

48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page