top of page

De Gezelligheid uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar in Leusden en de provincie Utrecht


De Gezelligheid uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar
Team Restaurant de Gezelligheid

Restaurant De Gezelligheid is uitgeroepen tot ‘Restaurant van het Jaar’ in de gemeente Leusden én de Provincie Utrecht. Deze uitslag is bekend gemaakt door De Nederlandse Horeca Prijzen.


Van 14 oktober tot met 25 november konden deelnemende horecagelegenheden campagne voeren om gasten te laten stemmen op hun favoriete horeca. De winnaars per gemeente en per provincie zijn vervolgens bepaald door de online stemronde waarbij gekeken is naar het aantal stemmen en de gemiddelde klantwaardering.

Naast de titel ‘Restaurant van het Jaar’ in de gemeente Leusden én de provincie Utrecht, heeft Restaurant de Gezellig ook een Gold Award gewonnen. Dit houdt in dat de gasten van De Gezelligheid het restaurant hebben gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van hoger dan een 9. Volgens de organisatie een bijzondere prestatie! Het exact aantal stemmen en eindcijfer wordt bekend gemaakt tijdens de Award-uitreiking.


“Rody Aalbers, eigenaar van Restaurant de Gezelligheid: Ik ben enorm trots dat we gewonnen hebben en de titel ‘Restaurant van het Jaar’ mogen dragen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we ook de landelijke titel nog pakken, maar daar moeten we nog even geduld voor hebben. Restaurant De Gezelligheid staat voor samenzijn en bourgondisch genieten met vrienden of familie in een huiselijke sfeer. En dat zijn precies de elementen waar het om draait bij de Nederlandse Horeca Prijzen; leefbaarheid, gezelligheid en verbinding. Of je nu in de ochtend een kop koffie komt drinken, ‘s middags trek hebt in een heerlijke lunch, een aperitief wilt drinken aan de bar of ‘s avonds met een leuk gezelschap ongedwongen lekker wilt eten. Bij ons kun je alle kanten op”.​


Landelijke titel Op dit moment buigt een vakjury zich nog over alle provinciewinnaars die met een overtuigende video moeten aangeven waarom zij de landelijke titel verdienen. De bekendmaking en huldiging van het ‘Restaurant van het Jaar van Nederland’ is op 20 januari 2020 tijdens een feestelijk Award Festival in Studios. Tijdens de Awards uitreiking kunnen ook de gemeente- en provinciewinnaars zich laten huldigen door Jan Versteegh en Kim Kötter.


123 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page