top of page

Nederlandse Horeca Prijzen nomineert Restaurant De Gezelligheid voor titel ‘Restaurant van het Jaar’Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding! Daarom gaat de horeca de strijd aan om de Nederlandse Horeca Prijzen. In iedere gemeente van Nederland wordt gezocht naar horecagelegenheden die een titel in verschillende categorieën in hun eigen gemeente verdienen!


Restaurant De Gezelligheid is – op dit moment - het enige restaurant dat is genomineerd voor de titel ‘Restaurant van het Jaar’ in de gemeente Leusden. Uit alle gemeente winnaars wordt een provincie winnaar gekozen. De landelijke winnaar in de categorie ‘Restaurant van het Jaar’ wordt bepaald door de vakjury die een keuze maakt uit de provincie winnaars.


In totaal zijn 11 horecagelegenheden in de gemeente Leusden genomineerd voor een titel variërend van Cafetaria van het Jaar (Verhage Leusden), Koffiezaak van het Jaar (eat & meet), Hotel van het Jaar (Hotel Leusden), Café van het Jaar (Eeterij, Tapperij, Proathuus De Hessenkar), Lunchroom/Broodjeszaak van het Jaar (Restaurant Oud Leusden, Restaurant de Buurman en Bavoort), Sportkantine/Clubhuis van het Jaar (MHC Leusden), Restaurant van het Jaar (Restaurant De Gezelligheid) en IJssalon van het Jaar (IJshoeve Ruitenbeek en Jacco's Cafetaria B.V.)


“Rody Aalbers, eigenaar van Restaurant de Gezelligheid: We zijn enorm trots dat we genomineerd zijn voor de titel ‘Restaurant van het Jaar’ en gaan dit ook zeker uitdragen in ons restaurant en op social media. Restaurant De Gezelligheid staat voor samenzijn en bourgondisch genieten met vrienden of familie in een huiselijke sfeer. En dat zijn precies de elementen waar het om draait bij de Nederlandse Horeca Prijzen; leefbaarheid, gezelligheid en verbinding. Of je nu in de ochtend een kop koffie komt drinken, ‘s middags trek hebt in een heerlijke lunch, een aperitief wilt drinken aan de bar of ‘s avonds met een leuk gezelschap ongedwongen lekker wilt eten. Bij ons kun je alle kanten op”.​


Vanaf 14 oktober 2019 tot en met 25 november kan iedereen via https://www.horecaprijzen.nl/restaurant-de-gezelligheid-leusden stemmen op Restaurant De Gezelligheid als zijn of haar favoriete horecagelegenheid. De winnaars per gemeente en per provincie worden bepaald door de online stemronde. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering.


De verkiezing wordt op 20 januari 2020 afgesloten met een feestelijk Award Festival in Studios. Tijdens de Awards uitreiking kunnen de gemeente- en provinciewinnaars zich laten huldigen door Jan Versteegh en Kim Kötter. Ook worden hier de landelijke winnaars bekend gemaakt door de vakjury en gehuldigd.

104 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page