top of page

Wordt Restaurant de Gezelligheid 'Restaurant van het Jaar 2022'?

Bijgewerkt op: 30 sep. 2022







Na Restaurant van het Jaar van Nederland in 2019, Restaurant van het Jaar van de provincie Utrecht in 2020 en Restaurant van het Jaar van de gemeente Leusden in 2021 zijn we dit jaar weer genomineerd door de Nederlandse Horeca Prijzen voor de titel ‘Restaurant van het Jaar 2022’.


Goede service, heerlijk eten en drinken, sfeervolle ambiance, vriendelijke en vlotte bediening en bovenal heel veel gezelligheid! Dat is waar we als horecaonderneming voor staan en willen uitdragen naar onze gasten. En in tijden waar de druk op goed personeel hoog is, we nog aan het herstellen zijn van de coronacrisis en zich alweer een nieuwe energiecrisis voordoet is dat soms best een uitdaging!


Gezien de mooi reviews die we nu al krijgen, lijkt het erop dat we ons er goed doorheen slaan en onze gasten keer op keer een fantastische beleving kunnen geven in ons restaurant. Daar zijn we superblij mee en voor ons een teken dat we het goed doen.


Vind jij ook dat we het goed doen? Help ons mee en stem op Restaurant De Gezelligheid als jouw favoriete restaurant in de gemeente Leusden.


Stemmen kan vanaf 5 oktober tot en met 17 november via onderstaande button



69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page