top of page

Restaurant De Gezelligheid uitgeroepen tot ‘Restaurant van het Jaar’ in de gemeente Leusden


Restaurant De Gezelligheid is uitgeroepen tot ‘Restaurant van het Jaar’ in de gemeente


Leusden en eindigt met 257 stemmen en een gemiddelde waardering van een 9.25 op een tweede plaats in de provincie Utrecht. Deze uitslag is zojuist bekend gemaakt door De Nederlandse Horeca Prijzen. In totaal waren er 7 restaurants genomineerd in de gemeente Leusden en 180 restaurant in de provincie Utrecht. In december wordt de top 3 van de Vakjury Awards nog bekend gemaakt en op 23 januari 2023 is dan de feestelijke Award-uitreiking tijdens het Award Festival in Ouwehands Dierenpark.


Rody Aalbers, eigenaar van Restaurant de Gezelligheid: “Goede service, heerlijk eten en drinken, sfeervolle ambiance, vriendelijke en vlotte bediening en bovenal heel veel gezelligheid! Dat is waar we als horecaonderneming voor staan en willen uitdragen naar onze gasten. En in tijden waar de druk op goed personeel hoog is, we nog aan het herstellen zijn van de coronacrisis en zich alweer een nieuwe energiecrisis voordoet is dat soms best een uitdaging! Gezien de mooie reviews die we nu al krijgen, lijkt het erop dat we ons er goed doorheen slaan en onze gasten keer op keer een fantastische beleving kunnen geven in ons restaurant. Dat we dan ook beloond worden met de titel ‘Restaurant van het Jaar’ is voor ons een teken dat we het goed doen”.


Van 5 oktober tot en met 17 november konden deelnemende horecagelegenheden campagne voeren om gasten te laten stemmen op hun favoriete restaurant. De winnaars per gemeente en per provincie zijn vervolgens bepaald door de online stemronde waarbij gekeken is naar het aantal stemmen en de gemiddelde klantwaardering. Alleen de genomineerden met 30 bevestigde stemmen of meer staan in de eindranking.393 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Geweldige service na een genoten musical dinerrrangement. Auto wilde niet van stuurslot. En doelwas na diner in het afas theater de musical van Johan Cruijff te gaan zien. Zowel de heen als terugrit door medewerkers van de Gezelligheid geregeld.

En een van een vergoeding wilde zij niets weten. Wat een super survice .

Namens mij en mijn dochter, waarvan ik het arrangement en musical aangeboden heb gekregen ontzettend veel dank. Toppie

Groeten Ad van Heeswijk.

Like
bottom of page