top of page

Volg ons op social media

  • Instagram - White Circle
  • w-facebook

Summer Party Ibiza Edition 

zaterdag 29 juni 2024

 

Restaurant De Gezellig is op zaterdag 29 juni van 17:00 uur tot 23:00 uur de place to be voor party liefhebbers. Dan organiseren we de Summer Party  Ibiza Edition. Hapjes en drankjes op top niveau, frisse cocktails, fijne beats en live optredens van fantastische artiesten, (hopelijk) mooi weer met een prachtige zonsondergang zorgen voor dat unieke Ibiza gevoel. Geloof ons, dit wil je niet missen!

Reguliere tickets kosten 50 euro persoon, maar de eerste 35 personen profiteren nog van de  early bird tickets voor 35 euro per persoon.

Chech deze fantastische line up

Female fusion

De naam zegt genoeg: deze dames versmelten hun muzikale talenten in een live-dj act met een onvergetelijke wow-factor! De live percussie, viool en vocals spelen over de muziek van de DJ wat resulteert in een unieke en creatieve sound. Laat je meenemen in een overweldigende experience van funky house en soulful beats, aangevuld met herkenbare old-school classics en lekkere commerciële remixen. Een exclusieve live-act voor een event of party-night voor die gegarandeerde ‘spark’ op de dansvloer. FemaleFusion is taking over! Are u ready to dance?

 

Tim van Leijenhorst

Met een hoop energie, een geweldige stem weet Tim van Leijenhorst, als ras echte entertainer elk publiek te enthousiasmeren.

Of het nu gaat om een intiem feest of een groots evenement, zijn brede repertoire en charisma zorgen voor een onvergetelijke avond!

 

DJ Daan

Met slechts 16 jaar is DJ Daan de jongste in de line up, maar zeker niet de minste. Hij zorgt ervoor dat jij niet stil kan blijven staan. Laat je verrassen door zijn draaitalent en muzikale beats die hij meebrengt.

Morr-Is

‘A party to rember’, dat is wat DJ Morr-is achterlaat na zijn optreden. Vanaf zijn 9e wist Morris al dat hij DJ wilde worden en begon met het volgen van DJ lessen. Op zijn 10e(!!) stond hij op het Beach Festival in Zeewolde en kreeg toen echt de smaak te pakken.

 

Inmiddels heeft hij zijn eigen entertainement bedrijf en draait hij regelmatig op festivals, bruiloften, bedrijfsborrels en schoolfeesten. Van een feestje voor 20 of voor 2000 mensen; Morris heeft binnen no time de juiste vibe te pakken. Wedden dat jij je voetjes niet stil kunt houden ;)

Summer Party Ibiza Style.png
bottom of page