Restaurant De Gezelligheid uitgeroepen tot 

'Restaurant van het Jaar van Nederland'

Restaurant De Gezelligheid is door Nederlandse Horeca Prijzen in 2019 uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar van Nederland! 

Lees hier het volledige bericht >

OPENINGSTIJDEN

per 29 september 2020

Woensdag tot en met zondag

 

Vanwege de corona-maatregelen is vooraf reserveren verplicht bij voorkeur via het reserveringssysteem op de website

LUNCH

vanaf 12:00 uur tot 16:00 uur

 

DINER

vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur

Restaurant sluit om 22:00 uur

 

Lees hier ons corona protocol

 

Maandag en dinsdag

zijn wij gesloten 

Word vriend op social media

  • Instagram - White Circle
  • w-facebook

Haal De Gezelligheid in Huis met onze driegangen take-away & delivery proeverijmenu's

Onze koks gaan doen wat ze het liefste willen doen. En dat is blijven koken voor jullie! Want we laten ons niet uit het veld slaan door COVID-19. We hebben ons driegangen specialiteiten(spiegel)menu ingepakt als take-away & delivery menu zodat jij De Gezelligheid in Huis kunt halen.

 

Driegangen proeverijmenu

We hebben vijf menu's samengesteld waarbij jij kiest of je als hoofdgerecht liever vlees, vis of vegetarisch wilt eten. Voor alle menu's geldt dat de voorgerechten en desserts hetzelfde zijn. Het voorgerecht is een variatie van vis- en vleessoorten en als dessert hebben we een grand dessert.

Bestel er een heerlijke fles rode of witte wijn bij die de gerechten perfect begeleiden. Of smaakvolle bonbons voor bij de koffie. Het driegangen proeverijmenu is vanaf € 29,50 per persoon te bestellen.


Take-away & delivery

Vanaf 20 november bieden we onze menu's alleen nog op vrijdag, zaterdag en zondag aan. En....gaan we ook bezorgen in de regio Leusden, Amersfoort, Soest, Woudenberg, Maarn en Nijkerk. Dan wordt het helemaal makkelijk om De Gezelligheid in Huis te halen. Bestellen kan tot uiterlijk 16:00 uur om dezelfde dag nog af te halen of te laten bezorgen tot 19:00 uur. 

 

Bestel vandaag nog jouw favoriete menu en haal De Gezelligheid in Huis.

Eet smakelijk alvast!