top of page
NederlandseHorecaprijzen_logo.png

Nederlandse Horeca Prijzen


2019 Restaurant van het Jaar van Nederland

2020 Restaurant van het Jaar van de Provincie Utrecht

2021 Restaurant van het Jaar van de gemeente Leusden

2022 Restaurant van het Jaar van de gemeente Leusden - tweede plaats in de provincie Utrecht

CATERING

Ben je binnenkort jarig, geef je een zomerfeest, is er een babyshower of ga je wellicht trouwen?

 

Wat je plannen ook zijn, weet dat je bij ons ook terecht kunt voor al je feestelijke bijeenkomsten, of het nu zakelijk is of privé. Je kunt het vieren in ons restaurant of we komen bij jou op locatie.

 

Wij voorzien je van alle benodigdheden voor een volledig verzorgde catering. Met onze persoonlijke benadering en begeleiding van jouw activiteit, partij of evenement wordt jouw feest ons feest!

IMG_7929-SharpenAI-Focus.jpg

WALKING DINNER (vanaf 30 personen)

Wil je met een gezelschap ongedwongen culinair genieten?, dan is het walking dinner concept de perfecte invulling van jouw middag of avond. Veel feestelijke kleine gerechten vormen samen 1 diner! Een walking diner is bij uitstek geschikt om een bijzondere gelegenheid in een gemoedelijke sfeer te laten verlopen. De gerechten kunnen makkelijk worden gegeten, terwijl je gasten rondlopen of gezellige aan een tafel zitten. Onze bediening serveert de gerechten steeds uit en je gasten krijgen veel verschillende smaken te proeven.

Geïnteresseerd in een walking diner? Stuur dan een e-mail naar info@degezelligheid.com

of bel 033 461 86 59

IMG_6935.jpg

BARBECUEËN

 

Barbecueën staat symbool voor samen gezellig in de buitenlucht genieten onder het genot van een drankje en natuurlijk heerlijk eten. Zoals biij een feest vaak de keuken de gezelligste plek is, is de barbecue vaak ook een plek waar men zich omheen vergaart. En daar weten wij alles van! Wij regelen alles voor jou. Een BBQ met naar keuze vis of vlees of misschien wel beide met natuurlijk heerlijke salades, sauzen en stokbrood.

 

Geïnteresseerd in een BBQ arrangement? Stuur dan een e-mail naar info@degezelligheid.com

of bel 033 461 86 59

CATERING EN MEER

Wil je liever een partij op locatie organiseren? Een bedrijfs- of personeelsfeest in je eigen pand of een verjaardag in je achtertuin? De Gezelligheid ON TOUR neemt je alles uit handen!  Naast het walking diner concept, het proeverijmenu en de BBQ verzorgen wij ook koud-, warm-, en dessertbuffetten en heerlijke huisgemaakte borrelhapjes op locatie naar keuze.

 

De Gezelligheid ON TOUR zorgt bovendien voor alle benodigdheden voor een volledig verzorgde catering; van de aankleding tot het plaatsen van een partytent! Tevens hebben wij alle middelen in huis voor muzikale entertainment. Onze professionele muziekinstallatie compleet met eigentijdse muziek en TV schermen staan garant voor een swingende avond. Ook kunnen wij desgewenst zorgen voor een DJ of zanger. Heb je andere ideeën? Wij denken graag met je mee. 

Geïnteresseerd in een volledige catering met De Gezelligheid ON TOUR? Stuur dan een e-mail naar info@degezelligheid.com of bel 033 461 86 59

Bekijk hier de video van een van onze grootste cateringen die we jaarlijks verzorgen voor ruim 400 gasten: The Youngster Auction

bottom of page