Word vriend op social media

  • Instagram - White Circle
  • w-facebook

Restaurant De Gezelligheid uitgeroepen tot 

'Restaurant van het Jaar

2019 & 2020'

Restaurant De Gezelligheid is door Nederlandse Horeca Prijzen in 2019 uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar van Nederland! 

Lees hier het volledige bericht >

In 2020 is Restaurant De Gezelligheid door Nederlandse Horeca Prijzen uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar

van de Provincie Utrecht 

Lees hier het volledige bericht >

NederlandseHorecaprijzen_logo.png

ONZE LUXE SLOEP


Met 'De Gezelligheid op het Water' hebben wij onze gastvrijheid uitgebreid met een fantastisch mooie luxe sloep voor een unieke beleving op het water. 

 

Of je nu kiest voor alleen een mooie tocht over het water of het verder uitbreid met een eten en/of drankenarrangement, gezelligheid is gegarandeerd!  Je verjaardag, een bedrijsuitje, bruiloft of jubileum, jouw gasten zullen deze bijzondere ervaring niet snel vergeten.

 

De sloep is voorzien van een eigen bar met tap, comfortabele zitplaatsen én niet te vergeten een toilet! Een 'state of the art' geluidsinstallatie zorgt voor de juiste sfeer aan boord. Dankzij de overkapping is deze sloep zelfs te gebruiken met regen. Uiteraard kan de overkapping ook gebruikt worden indien je op een zomerse dag graag in de schaduw wilt vertoeven.
Kortom; een unieke beleving op het water!

 

Huur onze luxe sloep met schipper voor € 150,- per uur met een minimale vaartijd van 4 uur. Onze sloep is geschikt voor groepen vanaf 15 personen tot maximaal 40 personen.

 

 

 

 

Heb je andere wensen, wil je op een speciale locatie varen of meer dan 4 uur? Bespreek het met ons, we denken graag met je mee.

 

Tijdens de Gay Pride Amsterdam en SAIL Amsterdam organiseren wij speciale arrangementen.