top of page

Word vriend op social media

  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
NederlandseHorecaprijzen_logo.png

Nederlandse Horeca Prijzen


2019 Restaurant van het Jaar van Nederland

2020 Restaurant van het Jaar van de Provincie Utrecht

2021 Restaurant van het Jaar van de gemeente Leusden

2022 Restaurant van het Jaar van de gemeente Leusden - tweede plaats in de provincie Utrecht

ONZE LUXE SLOEP


Met 'De Gezelligheid op het Water' hebben wij onze gastvrijheid uitgebreid met een fantastisch mooie luxe sloep voor een unieke beleving op het water. 

 

Of je nu kiest voor alleen een mooie tocht over het water of het verder uitbreid met een eten en/of drankenarrangement, gezelligheid is gegarandeerd!  Je verjaardag, een bedrijsuitje, bruiloft of jubileum, jouw gasten zullen deze bijzondere ervaring niet snel vergeten.

 

De sloep is voorzien van een eigen bar met tap, comfortabele zitplaatsen én niet te vergeten een toilet! Een 'state of the art' geluidsinstallatie zorgt voor de juiste sfeer aan boord. Dankzij de overkapping is deze sloep zelfs te gebruiken met regen. Uiteraard kan de overkapping ook gebruikt worden indien je op een zomerse dag graag in de schaduw wilt vertoeven.
Kortom; een unieke beleving op het water!

 

Huur onze luxe sloep met schipper voor € 187,50 per uur met een minimale vaartijd van 4 uur. Daar bovenop bieden we nog een aantal borrelarrangementen.  Onze sloep is geschikt voor groepen vanaf 20 personen tot maximaal 45 personen.

 

 

 

Heb je andere wensen, wil je op een speciale locatie varen of meer dan 4 uur? Bespreek het met ons, we denken graag met je mee.

 

Tijdens de Gay Pride Amsterdam en SAIL Amsterdam organiseren wij speciale arrangementen.

bottom of page