Volg ons op social media

  • Instagram - White Circle
  • w-facebook

Entertainment aan boord 

SNEEKWEEK ARRANGEMENTEN 2022


Beleef de Sneekweek aan boord van de luxe sloep van De Gezelligheid! Van 5 t/m 11 augustus wordt alweer de 85e editie van de Sneekweek georganiseerd en wij zijn erbij! De hele week ligt onze sloep in de haven van Sneek en varen we 2x per dag uit om jou een geweldige Sneekweek ervaring vanaf het water te bieden. 

De sloep is voorzien van een eigen bar met tap, comfortabele zitplaatsen én niet te vergeten een toilet! Een 'state of the art' geluidsinstallatie zorgt voor de juiste sfeer aan boord. Dankzij de overkapping is deze sloep zelfs te gebruiken met regen. Uiteraard kan de overkapping ook gebruikt worden indien je op een zomerse dag graag in de schaduw wilt vertoeven.
De sloep heeft een eigen schipper, dus het enige wat jij hoeft te doen is aan boord te stappen en te genieten van een unieke beleving op het water. 

Sneekweek arrangementen​

Vrijdag 5 augustus - Vlootschouw

De officiële opening van de Sneekweek start op vrijdag 5 augustus met in de Kolk de traditionele vlootschouw. Duizenden bezoekers staan langs de kades om de parade van boten te bekijken maar jij stapt natuurlijk aan boord van De Gezelligheid en beleeft dit unieke spektakel vanaf het water. 

Om 19:00 uur varen we weg vanaf het Strandpaviljoen Sneekermeer. Het voorprogramma start om 19:30 uur en de vlootschouw begint om 21:30 uur met aansluitend het vuurwerk. We verwachten rond 23:00 uur weer terug te zijn. 

Tickets voor de opening kosten € 50,- per persoon en dat is inclusief drank en entertainment aan boord.

Zaterdag 6 augustus t/m donderdag 11 augustus - Zeilwedstrijden

Van zaterdag 6 t/m donderdag 11 zijn de zeilwedstrijden op het Sneekermeer. Gedurende deze dagen varen we 2x per dag uit op het Sneekermeer zodat jij kan genieten van de wedstrijden, het mooie weer en de gezelligheid aan boord van onze luxe sloep.

Tickets kosten € 30,- per persoon en dat is inclusief drank en entertainment aan boord.

Vaartijden:

- 14:00 - 17:00 uur

- 18:00 - 21:00 uur

Opstapplaats: Strandpaviljoen Sneekermeer 

Het entertainment aan boord van De Gezelligheid wordt verzorgd door Morr-is Entertainment

 

 

Ticketverkoop start binnenkort